Доставка

  • Доставяме нашите ръчно изработени бижута до всяка точка в България и до страните от Европейския съюз. За България поръчките пристигат до Вас, бързо и сигурно, с куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД. За Ваше удобство можете да посочите собствен адрес за доставка или да изберете някой от офисите на куриера в страната. Всеки артикул е изработен в единична бройка и е наличен към момента на покупката. Времето за доставка е до 3 работни дни. На електронната поща, която сте оставили в поръчката, ще получите информация за точната дата на доставка, както и проследяващ номер на пратката. Всички поръчки получени в петък вечер, през уикенда или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. 

 

  • Цената за доставка до всеки офис на Еконт в страната или до посочен от Вас адрес е 4,90 лв.  Поръчките на стойност над 130 лв. са с безплатна доставка за територията на България. Всички пратки са с опция „Преглед“. За Ваше удобство и сигурност вече можете да заплатите своята поръчка с дебитна/кредитна карта!

 

  • Ако адресът за доставка е извън страната, Вашата поръчка ще бъде изпратена с Български пощи. Времето за доставка зависи от сроковете на местните пощенски станции. Средното време за доставка е 1-2 седмици, в зависимост от местоназначението. Поръчката Ви ще бъде изпратена в рамките на 1-3 работни дни, след като обработим заявката и потвърдим плащането. Можете да платите цената на артикулите, които сте поръчали само с кредитна / дебитна карта. След като изпратим поръчката към Вас, ще Ви предоставим проследяващ номер на пратката. Цената на доставката за страните от ЕС е 7 евро /14лв./

 

  • Ще Ви информираме, ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените предварителни периоди, и ще се постараем да извършим доставката възможно най-бързо.