Доставка

Поръчаните продукти пристигат до Вас бързо и сигурно с куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД. За Ваше удобство можете да посочите собствен адрес за доставка или да изберете някой от офисите на куриера в страната.

 

Всеки артикул е изработен в единична бройка и е наличен към момента на покупката. Времето за доставка е до 3 работни дни. При плащане с карта този срок може да е по-дълъг, заради процеса на обработка на плащането. На електронната поща, която сте оставили в поръчката, ще получите информация за точната дата на доставка, както и проследяващ номер на пратката. Всички поръчки получени в петък вечер, през уикенда или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. 

 

Цената за доставка се изчислява автоматично в момента на поръчката. До офис на Еконт в страната доставката излиза около 4 лв. Доставка до посочен от Вас адрес - около 7 лв. Всички пратки са с опция „Преглед“.

 

Вие можете да заплатите поръчаните продукти:

- с наложен платеж - на куриера, в момента на доставката

- с дебитна или кредитна карта - авансово, по време на поръчката.

 

За чужбина доставка се извършва на територията на Европейския съюз и посредством пощенските служби на съответната страна. Цената за доставка е фиксирана - 14 лв. /7 Euro /. Заплащането се осъществява само авансово - с дебитна/кредитна карта в момента на поръчката. Времето за обработка на поръчката е същото, но срокът за доставка зависи от пощенските служби на съответната страна.