Често задавани въпроси (FAQ)

Къде мога да открия бижутата с марка KriArtee?

Авторските бижута от естествена коприна KriArtee можете да закупите единствено в собствения ни онлайн магазин на адрес: www.kriartee.com.

Как да пазарувам в онлайн магазина?

Пазаруването на www.kriartee.com е лесно и удобно! Просто следвайте стъпките:

• Изберете Колекция и разгледайте моделите в нея.

• Изберете модел. Следващата стъпка е да маркирате бутона "Купи". Тук имате възможност да решите дали да продължите с пазаруването или да завършите поръчката.

• Ако желаете да завършите поръчката можете да направите това като регистриран потребител или като гост /без регистрация/.

• Изберете начин на доставка:

- до офис на Еконт,

- до посочен от Вас адрес с куриер на Еконт,

- доставка до чужбина /Shipping Abroad/.

• На следващата стъпка трябва да посочите метод за плащане:

- с наложен платеж - на куриера, в момента на доставката

- с дебитна или кредитна карта - авансово, по време на поръчката.

Повече информация за методите на плащане можете да откриете в раздел 7 от Общите условия на сайта.

• Потвърдете поръчката.

• Ще получите имейл за потвърждение на поръчката и втори такъв с информация за точната дата на доставка, и проследяващ номер на пратката.Какви са сроковете и цените за доставка?

Артикулите, които сте поръчали, се доставят с куриерска фирма Еконт Експес ЕООД. Цената за доставка се изчислява автоматично в момента на поръчката. До офис на Еконт в страната доставката излиза около 4 лв. Доставка до посочен от Вас адрес - около 7 лв. За България времето за доставка е до 3 работни дни. При плащане с карта този срок може да е по-дълъг, заради процеса на обработка на плащането.

За чужбина доставка се извършва на територията на Европейския съюз и посредством пощенските служби на съответната страна. Цената за доставка е фиксирана - 14 лв. /7 Euro /. Заплащането се осъществява само авансово - с дебитна/кредитна карта в момента на поръчката. Времето за обработка на поръчката е същото, но срокът за доставка зависи от пощенските служби на съответната страна.

На електронната поща, която сте оставили в поръчката, ще получите информация за точната дата на доставка, както и проследяващ номер на пратката. Всички поръчки получени в петък вечер, през уикенда или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. 

 

Повече информация може да намерите в раздел "Доставка".

Какви са методите на плащане?

Вие може да заплатите цената на поръчани от Вас артикули, предлагани от електронния ни магазин, като използвате по избор един от следните начини:
•Плащане с наложен платеж - само за доставки на територията на България.
•Плащане с банкова карта /дебитна или кредитна/  – за доставки в страната и извън България /на територията на Европа/.
Цените на артикулите, предлагани от електронния магазин на kriartee.com са посочени в следната валута: BGN. Всички цени са с включен ДДС. Посочените цени не включват разходите за доставка на поръчаните артикули и евентуални вноски, цена и такси. Разходите за доставка се заплащат в допълнение към цената на поръчаните артикули и са посочени в раздел "Доставка".

Как да използвам подаръчния си ваучер?

Подаръчните ваучери могат да се използват само за онлайн пазаруване на kriartee.com и са валидни в продължение на 3 месеца, считано от датата на покупката. 

Отидете на www.kriartee.com и изберете каквото пожелаете от нашата селекция от бижута и аксесоари. Когато направите своя избор, можете да продължите с плащането. След като изберете начин на доставка, всичко, което трябва да направите, е да въведете кода на Вашия подаръчен ваучер.

Ако сумата на Вашата поръчка е по-висока от стойността на Вашия подаръчен ваучер, ще трябва да заплатите само разликата в цената. Ако стойността на поръчката е по-ниска, ценовата разлика не се възстановява.

Срокът на валидност на ваучера е отбелязан върху него. Подаръчният ваучер може да се използва само за еднократно пазаруване и не може да бъде връщан или заменян за неговия паричен еквивалент.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас