Често задавани въпроси (FAQ)

Къде мога да открия бижутата с марка KriArtee?

Авторските бижута от естествена коприна KriArtee можете да закупите единствено в собствения ни онлайн магазин на адрес: www.kriartee.com.

Как да пазарувам в онлайн магазина?

Пазаруването на www.kriartee.com е лесно и удобно! Просто следвайте стъпките:

• Изберете Колекция и разгледайте моделите в нея.

• Изберете модел. Следващата стъпка е да маркирате бутона "Купи". Тук имате възможност да решите дали да продължите с пазаруването или да завършите поръчката.

• Ако желаете да завършите поръчката можете да направите това като регистриран потребител или като гост /без регистрация/.

• Изберете начин на доставка.

• Заплащането за България става с наложен платеж в момента на получаване на пратката.

• Потвърдете поръчката.

• Ще получите имейл за потвърждение на поръчката и втори такъв с информация за точната дата на доставка.Какви са сроковете и цените за доставка?

Артикулите, които сте поръчали, се доставят с куриерска фирма Еконт. Цената за доставка се изчислява автоматично в момента на поръчката. До офис на Еконт в страната доставката излиза около 4 лв. Доставка до посочен от Вас адрес - около 7 лв. Времето за доставка е 1-2 работни дни за продукти в наличност. Ще получите потвърждение за точната дата на доставка на email-a, който сте оставили в поръчката.

Повече информация може да намерите в раздел "Доставка".

Какви са методите на плащане?

Вие може да заплатите цената на поръчани от Вас артикули, предлагани от електронния ни магазин, като използвате по избор един от следните начини:
•Плащане с наложен платеж - само за доставки на територията на България.
•Плащане по банков път – за доставки извън страната /на територията на Европа/.
Цените на артикулите, предлагани от електронния магазин на kriartee.com са посочени в следната валута: BGN. Всички цени са с включен ДДС. Посочените цени не включват разходите за доставка на поръчаните артикули и евентуални вноски, цена и такси. Разходите за доставка се заплащат в допълнение към цената на поръчаните артикули и са посочени в раздел "Доставка".

Как да използвам подаръчния си ваучер?

Подаръчните ваучери могат да се използват само за онлайн пазаруване на kriartee.com и са валидни в продължение на 3 месеца, считано от датата на покупката. 

Отидете на www.kriartee.com и изберете каквото пожелаете от нашата селекция от бижута и аксесоари. Когато направите своя избор, можете да продължите с плащането. След като изберете начин на доставка, всичко, което трябва да направите, е да въведете кода на Вашия подаръчен ваучер.

Ако сумата на Вашата поръчка е по-висока от стойността на Вашия подаръчен ваучер, ще трябва да заплатите само разликата в цената. Ако стойността на поръчката е по-ниска, ценовата разлика не се възстановява.

Срокът на валидност на ваучера е отбелязан върху него. Подаръчният ваучер може да се използва само за еднократно пазаруване и не може да бъде връщан или заменян за неговия паричен еквивалент.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас